Lån af udstyr

Elite Aabenraa giver din klub mulighed for at låne udstyr til testning af jeres udøvere. Testning kan være en måde at skabe motivation hos udøverne, samt kvalificere træningen til lige netop der, hvor I kan forbedre jer mest.

Go-Pro kamera

Har I brug for et kamera til at lave en video om jeres klub, hold, konkurrence e.l. kan vores go-pro kamera lånes til dette. Kameraet kan ogsåbruges til at lave optagelser af træningsøvelser, konkurrencer  eller kampe og på den måde bidrage til specifikke træningsøvelser, fejlretning eller taktisk forberedelse.

Man kan med fordel hente den tilhørende gratis app her:

Fit Light

Fit-Light er et redkab hvor kun fantasien sætter begrænsningen for hvad det kan bruges til. Fit-light består af en række lysdioder som reagerer på at man fører en hånd, en fod, en krop e.l. forbi. Systemet kan især anvendes til reaktionsøvelser, test af hoppe højde, sprint test etc.

Se video her

Udstyret kan lånes i en kortere periode eller en gang til testning. Her kan Eliteidrætskonsulenten anvendes som instruktør de første gange.

Bip-test

Bip-testen er en konditest, som er meget anvendt til sportsgrene med mange intervalløb. Eks. Badminton, Håndbold, Fodbold. Testen giver et godt bud på hvor god kondi udøverne er i.

Se udførlig vejledning her.

Se ledige tidspunkter her:

 

Sidst opdateret 24.08.2016

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Elite Aabenraa Skelbækvej 2 6200 Aabenraa