Modtagere af Eliteidrætspuljen 2013

Jakob Iversen 16 år: Jakob dyrker skydning på højeste niveau og er udtaget til landsholdet, han er danskmester i flugtskydning.

Jacob Jørgensen 17 år: Jacob spiller golf på højeste individuelle niveau og næstehøjeste på klubholdet. Han er ligeledes udtaget til landsholdets observationstrup og har vundet bronze ved DM for juniorer.

Christine Holm Skylvad 19 år: Christine spiller golf på højeste nationale niveau både individuelt og på klubhold. Hun er Team Danmark elev og med i observationstruppen til landsholdet og har vundet DM sølv for juniorer.

Marie Lund Hansen 16 år: Marie spiller golf på højeste nationale niveau individuelt samt på klubhold. Hun er med i U18 landsholdets udviklingstrup.

Marie Lange Pedersen 17 år: Marie rider dressur på højeste nationale plan og deltager også i internationale stævner. Hun har vundet en sølvmedalje til DM for hold.

Charles Kamau 19 år: Charles dyrker atletik på næsthøjeste nationale niveau og deltager i Dansk Atletik Forbunds talentudviklingsprogram. Han har vundet det danske seniormesterskab i højdespring.

Marie Aagaard 17 år: Maria dyrker atletik på næsthøjeste niveau. På ungdomsområdet nærmer hun sig international klasse. Hun er en del af juniorlandsholdet og har ungdomsrekorden i kuglestød.

Matilde Kramer 20 år: Matilde dyrker atletik på næsthøjeste niveau og er med i Team Danmarks "bobler" trup til landsholdet. Hun er dansk ungdomsmester i 60 m og 60 m hæk.

Alexander Salby 14 år: Alexander dyrker triatlon på højeste danske niveau. Han er sønderjysk mester i 5 km cross og landsmester i 9 km cross.

Phillip Hansen 15 år: Phillip dyrker triatlon på højeste danske niveau. Han har vundet sølv i sprint triatlon samt sølv i hold triatlon.

Sidst opdateret 07.02.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Elite Aabenraa Skelbækvej 2 6200 Aabenraa uv@aabenraa.dk