Modtagere af Eliteidrætspuljen 2014

Jakob Iversen
Lund Flugtskydning
Beskrivelse: Jakob er 17 år og dyrker skydning på højeste niveau. Han er udtaget til det danske juniorlandshold. Jakob har både Danmarksmesterskaber og en 2. og en 3. plads på cv'et.

Lise Termansen
Aaig Orientering
Beskrivelse: Lise er udtaget til U16 landsholdet og har tilknyttet en personlig træner under Talentcenter Syd. I 2013 blev hun Danmarksmester i mellemdistance, og nr. 3 ved Danmarksmesterskabet for sprint. Lise har også vundet alle de divisions-marche hun har deltaget i.

Christine Skyldvad
Sønderjyllands Golfklub
Beskrivelse: Christine er 19 år og spiller golf på højeste nationale niveau, hvor hun i efteråret 2013 blev udtaget som A Landsholdsspiller. Christine fik i 2013 en 2. plads i DM hulspil og en 4. plads i DM slagspil. 

Marie Lund-Hansen
Sønderjyllands Golfklub
Beskrivelse: Marie er 17 år og spiller golf på højeste nationale niveau. Marie er udtaget til landsholdets observationstrup til damelandsholdet. Marie fik i 2013 en 7. plads ved DM slagspil for damer. 

Jacob Jørgensen
Sønderjyllands Golfklub
Beskrivelse: Jacob er 18 år og spiller golf på højeste niveau. Jacob er i år blevet udtaget til Herrelandsholdets observationstrup og er sportsligt godkendt af Team Danmark. Jacob stillede i 2013 op i herrernes turneringer og mesterskaber, hvor der er blevet til mange top ti placeringer. Bl.a. blev han nr. 5 til DM i hulspil og nr. 6 ved DM i slagspil. Internationalt blev Jacob bl.a. nr. 14 ved Nordens største amatørturnering DIAC

Sebastian Bach Garbrecht
AAIG Atletik
Beskrivelse: Sebastian er 18 år og har det seneste år opnået flere gode resultater ved de danske mesterskaber. Han vandt bl.a. vest-danske mesterskaber i spydkast og det danske mesterskab for U19 i spydkast. Trods hans unge alder  lykkedes det ham også at blive nr. 3 til senior DM.

Mathilde Kramer 
AAIG Atletik
Beskrivelse: Mathilde er 21 år og den bedste kvindelige sprinter (100 meter løber) i Danmark, hun har præsteret de bedste danske tider gennem de sidste 10 år på distancen. I udendørssæsonen blev Mathilde dansk U23-mester på 100 meter, 100 m hæk og i 4 x 100 m stafet. Derudover opnåede hun også en 2. plads på 100 m til DM senior og en 3. plads på 200 m.  Mathilde blev også udtaget til EM landskamp i Litauen

Marie Aagård
AAIG Atletik
Beskrivelse: Marie er 17 år og dyrker atletik på højeste nationale niveau. Hun er udtaget til juniorlandsholdet U20. Marie er tilmeldt den 4-årige Team Danmark ordning. Marie har i 2013 opnået flere danske ungdomsmesterskaber, og hun var meget tæt på at kvalificere sig til VM ungdom i 2013. 

Alexander Salby
Kasper Hansen
Philip Rhinstrøm-Schmidt
Rødekro Tri
Beskrivelse: Alexander, Philip og Kasper på 15 år dyrker triatlon på højeste dansk niveau indenfor Dansk Triatlon forbund, Ungdom. De har sammen vundet DM for hold i 2013.

Christian Holm
OPNØR Svømning
Beskrivelse: Christian er blandt top 3 i årgangssvømmere og fik i 2013 i 2013 en 2. plads ved Danske Årgangs mesterskaber, gr. 2.

Sidst opdateret 07.02.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Elite Aabenraa Skelbækvej 2 6200 Aabenraa uv@aabenraa.dk