Kost­vejledning

Via en meget præcis kropsanalyse, giver Elite Aabenraa kostvejledning med henblik på at skabe udøvere, som kan holde til at træne mange timer og som kan udvikle deres fysik i den retning lige netop deres sport kræver.

Som en del af Collegeordningen har du mulighed for løbende at blive kropsanalyseret og derefter modtager kostvejledning med henblik på at give dig redskaberne til at udvikle dig mod at være eliteidrætsudøver.

Kost

Talenter i Collegeordningen har en tæt kontakt med vores kostvejleder og mulighed for at indgå i personlige forløb. Kostvejledningen tager udgangspunkt i, at blive en bedre atlet. Den løbende vejning bliver anvendt til at vurdere hvorvidt man udvikler sig i den rette retning, samtidig med at det giver et godt billede af hvorledes træningen påvirker udøverne krop.

To vejledere

Elite Aabenraa anvender to forskellige kostvejledere. Den ene er også den fysiske træner og har derved mulighed for at koble træningen og kostvejledningen. Den anden har mulighed for at starte længere forløb op, hvor især forældrene kan have en meget væsentligt rolle.

Efter at have været en del af Elite Aabenraas Collegeordning vil du have kendskab til hvilken rolle mellemmåltider har og hvorledes kost og træning hænger sammen.

Sidst opdateret 06.02.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Elite Aabenraa Skelbækvej 2 6200 Aabenraa uv@aabenraa.dk