Gå til hovedindhold

Elite Aabenraas historie

Du kan her læse mere om Elite Aabenraas historie.

Indhold

  2009
  Projektet blev officielt indviet i august med 3 idrætsgrene som deltagere og samarbejdspartnere. Der var tale om damehåndbold, atletik og sejlsport. 

  2010
  Eliteidrætskoordinator blev ansat og svømning kom med som fokusidræt.

  2011
  En struktureret organisering af netværksdannelse og vidensdeling blev gennemført og nye tilbud blev igangsat. Der var tale om tilbud inden for: Sportsernæring, fysioterapi, fysisk træning og mental træning.

  2012 
  Elite Aabenraa udvidet til 5 idrætsgrene. Golf var den 5. fokusidræt.

  2013 
  Elite Aabenraas klubhus indviet på Hjelmallé 5b.

  2014
  Udviklingsplanen for Elite Aabenraa resulterede i udvikling af en talentordning og en klubordning. Der blev åbnet op for, at talenter og klubber fra alle idrætter kan blive optaget i Elite Aabenraa, hvis de opfylder en række kriterier.

  2015

  Elite Aabenraa optog 23 talenter fordelt på 7 forskellige idrætsgrene. Derudover støttes 8 forskellige klubber igennem klubordningen. Disse opnår både økonomisk støtte og konsulentstøtte til udvikling af klubben.

  2021

  Elite Aabenraa optog i alt 85 talenter fordelt på 8 sportsgrene. Derudover blev Sports Akademi Rødekro-Aabenraa oprettet og der flyttede de første 7 idrætstalenter ind.

  2023

  Elite Aabenraa har i alt optaget 92 udøvere. Der er etableret et fast samarbejde med Sports Akademi Rødekro-Aabenraa (SARAA), hvor 45 af udøverne er tilknyttet. Der arbejdes nu med to ordninger; Talentordning og SARAA.

  Forrige Næste