Gå til hovedindhold

Klubordning

Alle klubber i Aabenraa Kommune, der ønsker at arbejde målrettet og strategisk med talent- og eliteidrætsudvikling, kan ansøge om at blive en del af klubordningen.

Indhold

  Alle klubber i Aabenraa Kommune, der ønsker at arbejde målrettet og strategisk med talent- og eliteidrætsudvikling, kan ansøge om at blive en del af klubordningen.

  Ved at være en del af denne ordning kan klubberne opnå økonomisk støtte, klubuddannelse, uddannelse af trænere og ledere samt få konsulentydelser.

  Klubber, der optages i klubordningen, vil blive opdelt i to kategorier efter en række kriterier. Kriterierne går bl.a. på organisering, eliteidrætspolitik, træningsset-up, antal talenter i talentordning mv.

  Forudsætninger for optagelse

  En klub skal som minimum opfylde følgende for at komme i betragtning til Elite Aabenraas Klubordning:

  1. Klubben skal have adresse i Aabenraa Kommune.
  2. Klubben skal være medlem af Danmarks Idrætsforbund, og der skal afholdes officielle Danmarksmesterskaber inden for sportsgrenen.

  Ansøgningsskema

  Du skal udfylde denne ansøgningsformular, hvis du ønsker at søge om optagelse til Elite Aabenraas Talent- eller Collegeordning. Du skal være opmærksom på, at din ansøgning først behandles, når vi har modtaget en sportslig anbefaling fra din klub.

  Find ansøgningsskema her.