Gå til hovedindhold

Sports Akademi Rødekro-Aabenraa

Brænder du for din sport og skal starte eller går på en ungdomsuddannelse. Så er SARAA stedet for dig. SARAA er for talentfulde sportsudøvere i alderen 16-20. På SARAA lever du livet som en professionel sportsudøver sammen med ligesindede unge.

Indhold

  Akademiet

  SARAA er både de fysiske lokaler på Borgmester Finks Gade 5, men ligeså meget en mentalitet og en måde at være sportsudøver på. SARAA er stedet hvor du som ung sportsudøver kan prøve at leve som en professionel udøvere. Det er også stedet hvor du som forældre trygt kan sende dit barn hen. På SARAA er der tilknyttet en daglig leder, som udøveren altid via telefon kan få fat i.

  Dine muligheder

  På SARAA kan du enten være udeboende eller hjemmeboende. Begge typer giver mulighed for at være del af et professionelt talent udviklings set up.

  Udøvere fra alle sportsgrene er velkomne på SARAA, dog skal man som udgangspunkt være medlem i en forening i Aabenraa Kommune. SARAA har igennem Elite Aabenraa samarbejde med følgende klubber i Aabenraa Kommune:

  • Rødekro-Aabenraa Håndbold
  • SønderjyskE Damehåndbold
  • AAIG-Atletik
  • Aabenraa Badminton Club
  • Sønderjyllands Golfklub
  • Aabenraa Golfklub
  • Aabenraa Bueskyttelaug
  • Rødekro Cycle Club
  • Rødekro IF - Fodbold

  Udeboende

  Som udeboende udøver på du på akademiet på adressen Borgmester Finks Gade 5. Huset huser op til 14 udøvere og er placeret midt i Aabenraa med kort afstand til uddannelserne og Arena Aabenraa. Som udeboende er der forplejning i form af morgenmad (mandag til fredag) & aftensmad (Mandag til torsdag). Frokosten indtages på din ungdomsuddannelse.

  Prisen for Udeboende inklusiv hverdags forplejning er: 3995,- pr. måned i 12 måneder.

  Hjemmeboende

  Du kan stadig være udøver på SARAA selvom du bor hjemme.

  Du får du muligheden for morgentræning, personlig styrketræningsprogram, opholdssted mellem skole og træning samt mulighed for fysioterapeutisk behandling.

  Prisen for SARAA udøvere der ikke er bosiddende på Borgmester Finks Gade 5 er 1.500,- om året

  Både hjemmeboende og udeboende udøvere modtager et lækker tøjpakke. Som SARAA udøver, er du også automatisk en del af Elite Aabenraa. I Elite Aabenraa har du mulighed for sportspsykologiske samtaler, workshops omkring mental træning og generel vejledning i forhold til karrierevalg.

  Eliteidrætskonsulent

  Uffe Lykke Vind

  Telefon: 3046 2917

  E-mail: uv@aabenraa.dk

  Daglig Ansvarlig på SARAA

  Fleur Mørk

  Fysioterapeut for Håndbold

  Sara Schelde

  Eliteidrætskonsulent

  Christina Jørgensen

  Læs mere om SARAA og søg om optagelse